Potraviny

Workshopy – kvašené nápoje, fermentovaná zelenina, NZM Praha, 11. a 26. 11. 2025

Ve spolupráci s Národním zemědělským muzeem v Praze jsou pod vedením Ing. Elišky Kováříkové, Ph.D. z Odboru potravinářství CARC pořádány workshopy na téma fermentace. První setkání na téma fermentovaná zelenina již proběhlo 21. 10. a kapacita byla zcela naplněna. Čeká nás ještě 11. 11. setkání na téma kvašené nápoje a 26. 11. opět fermentovaná zelenina.

>

Workshop „NANOtechnologie a biopolymery“, Liberec, 5. 11. 2025

Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v.v.i. a NANOPROGRESS, z.s. si Vás dovolují pozvat na workshop, na kterém Vám představí proces výroby nanovláken pomocí unikátní technologie střídavého (AC) zvlákňování, poví Vám o důležitosti využívání biopolymerů a také o vývoji nového potravinového obalu, který vzniká právě s využitím AC zvlákňovací technologie a biopolymerů.

>